Word jij ook een LiF HOTSPOT?!

LiF kan in samenwerking met jou veel voor jouw onderneming betekenen.
Je kunt:
+ lid worden van LiF.
+ gebruik maken van aanvullende diensten via STUDIO LiF, Zoals: tekst & Illustraties.
Lee hier naar de ervaringen van LiF ondernemers wat LiF voor hun betekent.

Hieronder vind je daar uitleg over.

+ Lid worden van LiF.
Een lidmaatschap* bij LiF houdt in dat je jouw eigen etalage krijgt! Een uithangbord met een wervende tekst en foto’s die volledig aansluit bij jouw onderneming. Jouw stem, passie en gevoel komt hier duidelijk naar voren.

Wat krijg je nog meer:
– je ontvangt uitdeelkaarten / folders.
– Een échte “dit is een LiF HOTSPOT” sticker voor op het etalageraam.
– Een banner voor op de website,
– We delen door ons geselecteerde berichten van jou op social media en onze site. Deze berichten worden vaak voorzien van een prikkelend stukje tekst.
– Je mag aanwezig zijn bij LiF bijeenkomsten waar je lezingen krijgt over boeiende aanvullende onderwerpen die jou aanspreken
– Je ontvangt 20% korting wanneer je gebruik maakt van de diensten van STUDIO LiF.

Dit alles wordt voor jou gedaan! Dit is standaard.
Verder kun je deelnemen aan events van LiF ondernemers en samenwerkingen aangaan met andere LiF deelnemers.
Je kunt er door eigen inzet heel veel uithalen.

Prijs standaard lidmaatschap LiF: Voor de basis vermelding (tekst en beeld, ca 3 a 5 foto’s+ doorlink naar eigen website + Facebook): € 175,*- per jaar. Deze kosten zijn exclusief het laten ontwerpen van de online advertorial (presentatie in de etalage) dat is eenmalig €25,-*.Dit bedrag wordt vanaf het moment dat de onderneming is goedgekeurd vooruit gefactureerd voor een heel jaar. Bij onjuistheden in de vermelding kun je met LiF contact opnemen, waarna LiF de vermelding zal aanpassen. LiF kan altijd beeldmateriaal of tekst wijzigen.

*Prijzen zijn excl. BTW.

Wij bedenken extra Marketingactiviteiten.
LiF organiseert buiten het standaard lidmaatschap projecten op gebied van marketing en promotie voor ondernemers. LiF doet ondernemer een aanbod voor deelname, het is echter niet verplicht hier op in te gaan. Per actie zal een factuur verzonden worden. Een voorbeeld hiervan is de LiF beleefdag.

Foto’s
Wil je ook van die prachtige sfeerfoto’s van jouw onderneming laten maken. Onze fotograaf hanteert speciale tarieven voor LiF ondernemers. Informeer naar de mogelijkheden, in overleg is veel mogelijk. Hier krijg je geen spijt van!

Jouw ideeën
Heb jij zelf ideeën, kom maar op! De aangesloten LiF ondernemers en ik vinden het leuk en staan open om mee te denken, te creëren en uit te voeren.

Tenslotte…
LiF is altijd op zoek naar die leuke, speciale locaties en inspirerende mensen om op onze site te etaleren! Weet, of heb jij misschien zelf zo’n locatie? Neem dan eens contact op met Lotte van der Meij (info@leveninfriesland.com) voor meer informatie. Ik zou het heel leuk vinden iets van je te horen!

Je kunt als ondernemer hier alvast een aanmeldingsformulier èn onze algemene voorwaarden downloaden.
daarna wordt er contact met je opgenomen.

Aanmeldingsformulier:  icon-pdf
Algemene voorwaarden van LIF  icon-pdf