Gister was de eerste uitzending van het nieuwe seizoen Bed & Breakfast op NPO1.
In de aankomende uitzending doet LiF onderneming Rijsterbosch mee!!

De gasten brengen luxueus de nacht door in Friesland, verblijven in een bed & breakfast waar het altijd kerst is en er wordt een onderlinge band gecreëerd.

Na ongeveer zeven jaar in Zweden te hebben gewoond, leven Michel en Maja nu in het Friese dorpje Rijs. De bed & breakfast die Michel en Maja runnen is een 100 jaar oud, statig monumentaal pand. Het koppel heeft het pand zelf in elf maanden gerenoveerd en ingericht. Hun gasten worden getrakteerd op een sloepentocht door het bos.

Hein en Marjo runnen een creatief pension in de provincie Groningen. De bed & breakfast is pas een week geopend. Bij dit koppel kan men in een speciale kerstkamer slapen, óók in de zomer. De gasten zijn in elke kamer van het verblijf welkom en wonen dus echt samen met de twee ondernemers. Zitten de gasten hier echt op te wachten?

Als laatste ontvangen Ingrid en Anton de andere B&B-eigenaren. Deze liefhebbers van cultuur en natuur wonen al 35 jaar op het enorme tuinencomplex dat ze samen hebben opgebouwd. De bed & breakfast doet landelijk aan. Dankzij een zangworkshop wordt er een onderlinge band gecreëerd.

Uitzending: Bed & Breakfast NPO 1 om 21:25