Qulotte Joure heeft afgelopen 30 december 2018 haar deuren gesloten.
Op Social Media plaatste Geartsje Schootstra – van der Werff, eigenaresse van Qulotte deze tekst: ”  Bijna 14 jaar heb ik met veel liefde en plezier de winkel in de Midstraat gehad. Sinds september 2017 is er ook Qulotte Gorredijk. Een prachtige winkel met nog meer keus, waar de collectie die ik met zorg selecteer nog beter tot z’n recht komt. Maar 2 winkels runnen in combinatie met ons gezin, valt me zwaar. Ik heb gemerkt dat ik niet meer aan iedereen de aandacht en het advies kan geven wat ik graag zou willen en dat is wat ik uiteindelijk het allerleukste vind. Daarom was de beslissing om me op één winkel te richten onvermijdelijk. In Joure zal ik 30 december de deuren sluiten om mijn volledige aandacht vanaf januari aan Gorredijk te geven met het geweldige team wat daar al ruim een jaar voor je klaar staat.”

Wij wensen het team van Qulotte Lingerie & Badmode in Gorredijk veel succes!