Waijenberg Wijnadvies

Waijenberg Wijnadvies: Geniet in goed gezelschap op een mooie locatie van de beste wijnen en ciders. Petra neemt je graag mee in haar passie voor mooie wijnen. Op een ontspannen manier vertelt zij je over kwaliteitswijnen met een verhaal. Intensief proeven maakt van wijn drinken een belevenis!

Wat is er mooier om van je liefhebberij je werk te maken. Waijenberg Wijnadvies is een onderneming van Petra Waijenberg, zij runt haar wijnhandel sinds 2011 en is ontstaan uit haar liefde voor wijn. Wijn is een beleving. Genieten van het moment. Vaak gecombineerd met heerlijke hapjes die de smaak van de wijn nog beter tot zijn recht doet komen. Het is voor Petra enorm inspirerend om verschillende mensen te ontmoeten en met hen over wijn te praten. Enthousiast vertelt ze over de achtergrond van de wijn. Maar nooit te lang……want proeven en genieten staat toch wel voor haar op de eerste plaats!

Ze geeft regelmatig proeverijen op locatie (privé of zakelijk) maar staat ook vaak in winkels, op markten/fairs, bij openingen of bij andere ondernemingen.

De wijnen, ciders, alcoholvrije drank, verpakkingen, wijnaccessoires en leuke cadeaus kun je via haar splinternieuwe webshop bestellen. Zij levert gratis aan huis in een groot gebied in Friesland. Op de site vind je verder uitgebreide informatie over haar proeverijen en evenementen. Wil je een keer ergens komen proeven? Via de tab “evenementen” of op haar Facebook pagina kun je zien waar ze is met haar persoonlijk samengestelde proeftafel!

Waijenberg Wijnadvies
Flokhernepaed 4
Mûnein
06-12040119 / petra@waijenbergwijnadvies.nl

Website.
Facebook