Uitgerust voor zaken!

Uitgerust voor Zaken

In 2014 reed Bianca langs deze locatie aan de rand van Heerenveen en direct wist ze: daar gaan we wonen en een B&B beginnen. Na een paar jaar verbouwen om de boerderij en het bijgebouwde haventje zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen ging in 2016 de deuren open van deze prachtige, moderne en lichte B&B.

Kamers
Bij binnenkomst in de entree komt een zee van licht je tegemoet door het glaswerk van de metalen ramen en deuren. Beneden bevinden zich 4 kamers en boven zijn 2 kamers. Al deze kamers zijn bijzonder ruim en voorzien van een heerlijke ‘ daar wil je zo op springen’ boxpring, een eigen badkamer, zitje en minibar met expresso apparaat. Verder heb je boven een zitplek op de vide waar je kunt mijmeren in een soort oranjerie van planten met uitzicht over de Engelenvaart de Friese weilanden.

Aan de keukentafel
De keuken bevindt zich aan de achterkant of eigenlijk de voorkant van de boerderij. Hier kun je aan de mega grote aanschuiftafel zitten, een heerlijke plek om te zijn. Elke morgen wordt er een Fries ontbijt geserveerd. De keuken is 24/7 beschikbaar waardoor je heerlijk op je gemak je eigen lunch of diner kunt klaarmaken. Dat geeft een echt gevoel van vrijheid. De grote tuin die grenst aan de boerderij biedt plek om te zitten en simpelweg te genieten van het uitzicht.  De ruimte wordt ook verhuurd voor zakelijke meetings, altijd fijn om op een inspirerende plek tot nieuwe inzichten te komen.

Omgeving verkennen
De locatie is een prachtig uitgangspunt om de omgeving te verkennen. Direct aan het erf ligt het Heidepaedsje, deze kun je als startpunt gebruiken voor een fijne wandelroute. Voor natuurliefhebbers mogelijkheden genoeg. Met het nannewiid, de Easterskar en Westerskar en  Oranjewoud in de buurt zijn er mogelijkheden genoeg. Zin in een activiteit dat kan bij Thialf, Abe Lenstra en het Heidemeer. Ga je shoppen in het centrum van Heerenveen of een heerlijk hapje eten vraag Bianca naar haar persoonlijke tips. Ze verklapt graag haar favorieten. Je kunt hier ook zelf een sloep huren om zelf het ultieme Friesland-watergevoel te beleven.

Uitgerust en vol inspiratie
Na een overnachting hier zal je volledig tot rust komen en je volledig ontzorgd voelen. Om zo uitgerust weer tot je eigen zaken over te gaan, tja en die zaken zijn jouw zaken, dus wat je ook doet, je bent er helemaal klaar voor.

Zien we je snel?!

Uitgerust voor Zaken
Rottumerweg 17
Heerenveen
Website
Facebook
Instagram