Oars Franeker

 

Oars Franeker: Midden in het centrum van Franeker vind je de prachtige winkel Oars. Oars betekent ‘anders’ in het Fries. Nou en ‘anders’ dat is het zeker! Een bijzondere en uitnodigende winkel. Licht, ruim en een patio die je het gevoel geeft dat je zomaar in een buitenlandse winkel bent gelopen.  Een interieur, naar eigen ontwerp uitgevoerd zorgt voor een persoonlijke sfeer.

De passie voor mode en de vrijheid van het ondernemerschap waren de drijfveer om 28 jaar terug deze winkel te beginnen. Inmiddels is Oars voor velen een begrip in Friesland.”We willen dat iedere klant zich hier op z’n gemak voelt en in zijn waarde wordt gelaten. Een eerlijk advies en persoonlijke aandacht is bij ons vanzelfsprekend” aldus Fiona.

Voor het samenstellen van de collectie gaan Gerard & Fiona op pad door het hele land. Ook laten zij zich inspireren door beurzen en de Dutch Design Week en vertalen dit dan weer op z’n Oars. De mode van Oars bestaat uit verschillende merken o.a. Penn & Ink, Nümph, Studio Anneloes, Rino & Pelle, Elsewhere, Red Button, Buena Vista & Smashed Lemon. Het ‘meer’ staat voor de tassen van o.a. Beryl en Napsoe, sieraden van Dansk Smykkekunst en diverse andere accessoires

Oars organiseert regelmatig modeshows en andere leuke events in de winkel.
Oars leeft. Kom zelf naar Franeker om Oars te beleven.

Oars Franeker
Dijkstraat 30
Franeker

+ Facebook
+ Website