Lokaal 55

 

EXTRA: Tijdens de ZOMER!
Pop up restaurant
Geopend van 21 juli 2017 elke vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00-20.00 uur.
Zondag een familie brunch.
Sneekweek elke dag geopend.
http://www.lokaal55.nl/lokaal-55.html

———————————————————-
Hou je van een goede sfeer, industrieel, lekker eten, genieten en een feestje dan ben je bij Lokaal 55 op het juiste adres. Met ruime ervaring op zak hebben Henk en Hanneke Hanenburg in 2012 Lokaal 55 geopend. Lokaal 55 bevindt zich in het voormalig gemeentelijke abattoir in Sneek en heeft een prachtige ligging aan het water. Het pand is flink onder handen genomen, waardoor het een sfeervolle locatie is geworden. Zo is de ‘binnenplaats’ van het pand omgetoverd tot een lichte ruimte met grote glazen deuren en betonvloeren voorzien van vloerverwarming. De industriële sfeer wordt benadrukt doordat elementen uit het verleden bewaard zijn gebleven en volledig tot hun recht komen als goede sfeermakers in de ruimte. De verschillende bij-lokalen zijn qua styling volledig op elkaar afgestemd. Zo vind je er mooie oude school stoelen, roestvrijstalen kookeilanden, mooi servies, chesterfield banken, kunst aan de muur en vele vaasjes met verse bloemen.

Wat je ook wilt vieren, bij Lokaal 55 wordt jouw bezoek altijd een complete ‘ontzorgde’ belevenis. Wat dacht je van een kookworkshop, waarbij je met zijn allen toch zomaar ineens de moeilijkste gerechten klaar maakt om deze daarna gezellig aan tafel op te peuzelen. Heb je trouwplannen…? Natuurlijk wil je een onvergetelijke dag! In de voormalige stal kun je trouwen en aansluitend taart, maar ook een diner nuttigen en op de muziek van een goede DJ dansen tot je er bij neervalt. Dit is een van de scenario’s, je kunt deze dag natuurlijk invullen zoals jezelf wenst. Ook voor bedrijfspresentaties, vergaderingen, events, markten, maar ook een high tea of diner ben je hier op het juiste adres. Doordat alles op afspraak is, is er veel mogelijk en ontvangen de gasten de persoonlijke aandacht die ze verdienen.
Lokaal 55 biedt ook complete uitjes. Denk aan het maken van een sloeptocht op hun eigen stoere reddingssloep en aansluitend een BBQ. Doordat de locatie zo mooi aan het water ligt, kan dit gewoon in hun eigen achtertuin.

Zin in een verrassende belevenis, bespreek jouw (te)gekke plannen en maak het waar bij Lokaal 55!

 

Lokaal 55
Oude Oppenhuizerweg 55
Sneek

Bezoek hier alvast de website: Lokaal 55

Facebook