Ka & Ko:

Middenin het centrum van Oenkerk vind je de bijzondere winkel Ka & Ko. Gevestigd in een voormalige boerderij waardoor het een hele ruime, maar toch zeer gezellige opzet heeft. Je vindt hier ontzettend veel leuke hippe hebbedingen, kleding, accessoires voor in huis en voor jezelf. De koffie staat altijd voor je klaar. Op zoek naar kadootjes, hier vind je altijd wat je zoekt!
Maar wees gewaarschuwd, je vindt er veel meer.

De winkel is een initiatief van Attsje de Vries, naast de winkel runt zij ook een zorgboerderij en een melkveebedrijf met haar man. Bij Ka & Ko werken een paar dagen zorggasten. Dat zijn jongeren met een beperking van de zorgboerderij. Zij maken hier producten, leren iets over verkoop, gastvrijheid en werken aan hun sociale vaardigheden. Dit concept werkt!

Ook vind je bij Ka & Ko veel lekkere (streek)producten, mooie woonaccessoires en is Attsje altijd op zoek naar nieuwe producten die haar en ons prikkelen. Een leefbaar platteland creeeren is een persoonlijke passie van Attsje. Dat laatste uit zich in bijvoorbeeld in het feit:  dat zij haar bedrijven zo goed met elkaar combineert, de producten die zij in de winkel verkoopt en in samenwerkingen die zij aan gaat met andere (lokale) ondernemers.

Je vindt in de winkel onder andere de merken: kleding en (woon)accessoires van Zusss, sandalen van  Galibelle, sieraden van My 66, Lekkernijen van Zuivelhoeve, zeep van Mijn Stijl.

Regelmatig vinden er workshops plaats bij Ka & Ko, hou daarom altijd Social Media in de gaten.

Kom je gauw sneupen bij Ka & Ko, het team staat voor je klaar!

Ka & Ko
Rengersweg 94
Oenkerk
dinsdag t/m zaterdag 11.00 – 17.00 uur

Website
Facebook