Die ene kus, toast of emotionele, spontane gebeurtenis vastgelegd op een mooie plaat. Een blijvende herinnering die je altijd zal doen terugdenken aan dat bijzondere moment. Dat doet Johan Brouwer al vanaf 1996 en sinds 2010 werkt hij samen met Imka Westerhuis.

Je kunt hen boeken voor (trouw)reportages, portretten en zakelijke foto of video’s, zoals op bedrijfsevenementen, drukwerk of voor je website. Ze komen op locatie in principe in heel Nederland,  maar je kunt ook terecht in hun studio in Goingaryp. Voor de perfecte foto gaan ze ver en zoeken ze grenzen op, op ladders staan, op de grond liggen in de meest onmogelijke posities, om de foto net even dat speciale mee te geven. De foto’s kunnen worden afgeleverd op verschillende materialen zoals doek, glas, hout of in een mooi boek. Maak van jouw belevenis een blijvende herinnering.

Neem vrijblijvend contact op om een kijkje te nemen naar het werk van Johan en Imka, je zult met eigen ogen zien dat zij hun werk met liefde en enthousiasme uitvoeren!

Fotografie Johan Brouwer
It Hof 12
Goingaryp

Klik hier voor de website: Fotografie Johan Brouwer

Facebook