Wie is LiF?

Wat is LiF
LiF is de afkorting van Leven in Friesland… want LiF “bekt” toch veel lekkerder…
De site is eigentijds en heeft als doel bezoekers te inspireren. Ondernemers kunnen zich op deze site presenteren. Met deze site wil ik laten zien wie de ondernemers echt zijn. De site is verdeeld in vier thema’s: shoppen, doen, proeven en slapen. Friesland heeft net zo veel in huis heeft als bijvoorbeeld een grote stad in het midden van het land.

Samen willen we mensen een blij gevoel geven, door ze te inspireren met blogs, recepten, foto’s, tekeningen, uit-tips. Uiteindelijk willen we met de website en de daar aan gekoppelde social-media lezers enthousiasmeren en aanzetten tot actief gedrag om de adressen daadwerkelijk te gaan bezoeken. We willen dat je als lezer een bezoeker wordt en die ene hippe woonwinkel ‘in het echt’ naar binnen gaat lopen om de sfeer zelf te ervaren of dat je een tafel in die eettent reserveert omdat bij het zien van een foto van dat heerlijke gerecht op de site, het water al in je mond loopt.

Pas jij bij LiF, deel je onze visie? Laat je dan horen. Ik neem persoonlijk contact met je op.


Wie is LiF?

Met het idee om Friesland eens flink op de kaart te zetten liep ik al een tijdje rond. Vanuit mijn eigen creativiteit en passie voor winkelen, varen, natuur en lezen is het idee ontstaan om Leven in Friesland vorm te geven. Want in Friesland is het goed leven. Héél goed leven! En juist dat enthousiasme wil ik overbrengen. Na veel brainstormen, nadenken, overleggen, inspiratie opdoen, knippen en plakken, is dit het resultaat. En daar ben ik, als Friezin, best heel trots op.

Zelf ben ik geboren in Friesland, in het ziekenhuis van Harlingen om precies te zijn. Mijn jeugd heb ik grotendeels in Leeuwarden doorgebracht. Hier heb ik ook gestudeerd. Sinds eind 1997 woon ik in Joure. De liefde bracht mij hier. Joure is een heerlijke plaats waar altijd iets te beleven is. Ik woon hier samen met mijn man Patrick en onze 2 zonen Martijn (2003) en Timo (2006). Ik ben illustrator en tekstschrijver, daarnaast beheer ik LiF, de site en bijeenkomsten met LiF leden, dé ondernemers. Doordat ik bijna 15 jaar een gastouderbureau heb gerund heb ik zelf ruimschoots ervaren hoe het is om zelf ondernemer te zijn.
Inmiddels run ik LiF alweer sinds 2013 en zet ik mijn creatieve brein in voor STUDIO LiF, met illustreren en tekstschrijven.
Naast LiF ben ik ook ambassadeur voor Bijzonder Plekje, hier schrijf ik blogs voor over Friesland.
In mijn vrije tijd doe ik graag aan yoga, wandel ik en geniet ik ontzettend van onze boot en de prachtige plekken waar we dan liggen.

Tot snel!

Veel plezier, Lotte.