Voor de derde keer vindt ONE LOCAL DAY plaats in en om Lokaal55. Kom je ook weer shoppen, proeven, genieten én ontmoeten?

One Local Day is hét food-, shop- en lifestyle event tijdens de pinksterdagen in Sneek.  Vriendinnen Sun van der Meer en Audrey Paques organiseren 20 en 21 mei a.s. voor de derde keer het succesvolle ONE LOCAL DAY in en om Lokaal55 in Sneek. ONE LOCAL DAY is een 2-daags en uniek food-, shop- en lifestyle event voor het hele gezin, waar je genieten kunt van leuke shops, heerlijke muziek, fijne hapjes en drankjes en nog heel veel meer. Ook mannen en kinderen kunnen zich weer prima vermaken, zodat het ook een aantrekkelijk uitje is voor het hele gezin.

Dit jaar staat er een mooi thema centraal: Ontmoeten en Ont-moeten. We ‘moeten’ allemaal al zoveel in ons drukke dagelijks leven en hoe heerlijk is het dan dat je je tijdens de Pinksterdagen even kunt onderdompelen in mooie producten, kunt genieten van een goed glas wijn of kop koffie begeleid met heerlijke muziek of even bij kunt kletsen met die vriendin die je al veel te lang niet hebt gesproken.
We zien de mensen om ons heen soms vaker voorbij komen op Social Media dan dat we ze écht spreken, of WhatsAppen even snel in plaats van elkaar te bellen. Wij willen graag even terug naar de live ontmoetingen met oude bekenden of nieuwe inspirerende mensen.

Audrey en Sun zijn al vanaf de kleuterschool vriendinnen en genieten al jaren samen van dagjes shoppen, thee drinken met taart, beurzen en events bezoeken, uit eten gaan. Vanuit deze gezamenlijke interesse bundelden ze hun creatieve- en organisatietalenten en ontstond 3 jaar geleden het idee om zelf een weekend neer te zetten in Sneek. “We hebben de lat voor onszelf direct heel hoog gelegd en dat resulteerde tijdens de eerste editie in 2016 tot ruim 2.500 bezoekers. Dat hadden we niet eens durven dromen, we hoopten het eerste jaar dat er überhaupt wat mensen op af zouden komen. Die euforie van alle positieve reacties voelen we nog steeds! Het motiveert ons ook dit jaar om er samen met alle geweldige, veelal lokale, deelnemers en medewerkers van prachtlocatie Lokaal55 weer iets moois van te maken.”

Vanaf de allereerste editie steunen we ook een prachtig goed doel waar we een deel van de opbrengst aan schenken: miMakker Sprankel. Wat een cliniclown voor kinderen in een ziekenhuis kan betekenen, is een miMakker voor mensen met dementie of een verstandelijke beperking. miMakker Sprankel (Jetske Fennema-Miedema) maakt contact van hart tot hart wanneer verbale communicatie niet (meer) mogelijk is. Ze zorgt voor een beleving, vreugde en rust bij patiënten. Bijzondere ontmoetingen…

Nice tot meet you! Tot ONE LOCAL DAY

Sun & Audrey

Meer info