Ik ben Machteld Holtrop en ik woon, samen met mijn man en drie kinderen, in Lemmer.

Een jaar geleden heb ik het roer omgegooid en heb ik  mijn liefde voor lesgeven op een basisschool verruild voor mijn passie voor natuurlijke ingrediënten en materialen (zoals vilt) en lekker koken. Ik ben mijn eigen biologische catering begonnen en ik maak met www.machies.nl van iedere maaltijd graag een feest.

Ook heb ik aan huis een bed & Breakfast- studio. Omdat ik veel beleef, geen dag hetzelfde is en ik heel graag mijn passie deel met anderen ben ik blogs gaan schrijven. Voor LiF schrijf ik een blog over smaken, trends, de markten waar ik op sta, het ontmoeten van B&B-gasten uit allerlei landen en ook de inspirerende samenwerking met andere ondernemers. Kortom: alles wat mij inspireert en bezighoudt.