On tour met LiF!

Om het je gemakkelijk te maken en te inspireren, hebben wij 5 routes voor je uitgewerkt die je kunt volgen als leidraad voor een leuke belevenis in Friesland.
LiF helpt je graag op weg!

Route 1,  Hele dag:  Bolsward – Sneek – Joure

Je begint in Bolsward, voor een bezoek aan Lava en By Pimpé, hier kun je direct aanschuiven in de theesalon voor wat lekkers.

Dan rijd je door naar Sneek
Daar bezoek je: Nio & Elva, Sterk & sVeer, KatreinKunst, en neem je pauze om te lunchen bij Royaal Belegd.

Ga je op zaterdag, ga dan nu binnendoor naar Joure en voeg Loodz88 in Uitwellingerga toe aan je lijst.

Daarna rijd je door naar Joure de Midstraat in Joure, Lof der Zotheid, Qulotte, Zee Tsiis, De IJsfabriek & Chocolade om te eindigen met een 3 gangenmenu bij bistro Fred.

Route 2, dagdeel Sneek, Bolsward, Makkum

Begin in Sneek daar bezoek je: Nio & Elva, Sterk & sVeer, Katrein Kunst en kun je een kop koffie of thee met wat lekkers nemen bij Royaal Belegd (ook shop je hier de lekkerste biologische producten)
Dan ga je door naar Bolsward, voor bezoek aan Lava en By Pimpé, ook hier kun je  aanschuiven in de theesalon voor wat lekkers.

 

 

 

 

Route 3,
Heerenveen – Gorredijk – Beetsterzwaag – Surhuisterveen

Je begint in Heerenveen bij Nasmaak, daarna rijd je door naar Gorredijk om een bezoek te brengen aan Pakhuis 45 (is niet altijd open, check van te voren of Liesbeth er is), dan ga je naar Beetsterzwaag om een bezoek te brengen aan 14 in Dozijn. Als laatste rijd je door naar Surhuisterveen voor een bezoek aan B&G lifestyle, hier kun je ook aanschuiven voor een lunch of een kop thee / koffie met wat lekkers.

Route 4, Heerenveen – Joure – Lemmer

Je start in Heerenveen bij Nasmaak, vervolgens rijd je door naar Joure en bezoek je de Midstraat in Joure, Lof der Zotheid, Qulotte, Zee Tsiis, De Ijsfabriek & Chocolade om te aan te schuiven voor een lunch bij bistro Fred.

Vervolgens stap je in de auto en breng je een bezoek aan de prachtige showroom van Nuweland in Oosterzee-buren.

 

 

Route 5,
Dokkum – Leeuwarden – Franeker

Je begint in Dokkum bij Nyn Styles om je kids te voorzien van de hipste en leukste mode, dan rijd je door naar Oenkerk voor een bezoek aan Ka & Ko. Vervolgens rijd je via Studio 8 Lifestyle in Leeuwarden door naar Franeker om bij Oars voor je zelf te shoppen.