We hebben alle LiF Beleefdag deelnemers voor je op een rij gezet met hun actie voor deze dag én hun adres, wel zo handig dan weet je waar je zijn moet.

-Thema Shoppen –

Bolsward
+ BY Pimpé Jongemastraat 31 Bolsward.
 Deze grote winkel met allemaal woonaccessoires, food en prachtige theesalon waar elke dag een lekkere taart gebakken wordt kun je bijvoorbeeld terecht voor Chalk Paint, Cottonballs, Pineut. Het is een werk & Leerbedrijf wat deze HOTSPOT heel veel extra’s geeft! Actie voor de LiF Beleefdag: op vertoon van je pas ontvang je hier een kop thee / koffie met een lekkere huisgemaakte brownie!

+ Lava schoenen & accessoires Skylwyk 4 Bolsward.
 Prachtige kwaliteit schoenen en accessoires zoals sieraden en kleding. Alles met zorg uitgezocht door Solé zelf. Merken o.a. als my bag, Woden, Shabbies, Tony’s chocolony. Actie voor de LiF Beleefdag: 20% korting op Woden sneakers.

Dokkum
+ NYNstyles the little ones Hoogstraat 19 Dokkum.
Wil je graag dat jouw kind net zo hip in de kleren is als jij, dan ben je hier op het juiste adres. Scandinavisch, hip en net even anders voor de kids. Actie voor de LiF Beleefdag 20% korting op de collectie.


Franeker
Oars Mode & Meer Dijkstraat 30 Franeker.
Kleding, schoenen en (woon) accessoires. Laat je adviseren en ga eens voor iets anders, maar toch jezelf. Riquai, Penn & Ink, studio Anneloes.
Actie voor de Beleefdag: 20 % korting op de niet afgeprijsde artikelen.

 Gorredijk
+ Romee Shoes Langwewal 12 Gorredijk.
Voor speciaal geselecteerde hippe schoenen, tassen, accessoires en advies ben je hier op het juiste adres. Actie voor de LiF Beleefdag: 20% korting op de wintercollectie met uitzondering nieuwe collectie.

Heerenveen
 + 
Nasmaak Kuper 14 Heerenveen.
Een grote woonloods met heel veel hip design, stoelen, banken, tafels, lampen en accessoires. Op de foto’s van van de LiF site heeft Nasmaak als decor gediend. Actie op de LiF Beleefdag: 20% korting bij een minimale besteding van €20,-


Joure
+ Lof der Zotheid. Midstraat 98 Joure 
Deze winkel vol met mooie kleding en woon accessoires verkoopt merken als Moscow, 10days, Penn & Ink. actie voor de LiF beleefdag: 20% korting op kleding en schoenen.

+ Fransje Versloot DE Fabriek, Slachtedijk 9 Joure
 Altijd al een keer bij haar in de galerie willen kijken dat kan op de LiF Beleefdag. Van 12-17 uur is de Galerie open. Actie op de LiF Beleefdag: 10 % korting op schilderijen! Wil je een workshop met min. 8 personen boeken dan ontvang je daar ook 10% korting op als je het op de LiF Beleefdag boekt!

Sits for Women. Klamp 11 Joure.
 Speciaal voor deze gelegenheid organiseert Margreeth een en al gezelligheid. Samen met Waijenberg Wijnadvies die zorgt voor heerlijke warme cider. Sits verkoopt prachtige handgemaakte kleding van hoogwaardige kwaliteit. Gemaakt door vrouwen. De opbrengst is bestemd voor meisjes in India die naar school kunnen door Sits. Actie voor deze dag: 20 % korting op de nieuwe collectie en een hele grote wintersale!

+ Waijenberg Wijnadvies vandaag op de Klamp 11 in Joure.
Bij Sits for Women. Je kunt hier heerlijke warme cider proeven. Frison, Biologisch. Wit-rood-rosé en mousserend. Alles wat je nodig hebt om te schenken bij een heerlijk kerstmenu! Actie voor deze dag: 20% korting op 6 flessen Frison wijn.

+ Qulotte Lingerie & Badmode. Midstraat 78 Joure
Jezelf op en top vrouw voelen en je laten stralen… Dat doet mooie lingerie met je! Prachtig onder jouw mooi geselecteerde kerstoutfit of feestjurk voor Oud & nieuw. Het team van Qulotte staat altijd klaar om je advies te geven. Actie van de LiF Beleefdag: 20 % korting op de hele collectie.

+ Zee Tsiis Midstraat 42 Joure.
Voor al jouw lekkernijen, hapjes, kaas, wijn, Pineut, Sal de Ibiza, Tante Luus, baasplanken kun je hier terecht. Mooi feestelijk verpakt. Actie voor de Beleefdag: 20 % korting + 25% korting op Boska Kaasfondue sets (leuk voor de feestdagen)

Leeuwarden
Studio 8 Lifestyle winkel Verlengde Schrans 8 Leeuwarden.
 Hier kun je terecht voor accessoires voor jezelf zoals armbanden, sjaals, ringen, oorbellen tassen etc. Ook vind je hier accessoires voor je huis: verf, tafels, kussens, kaarsen, kerstversiering en heel veel meer. Debby ontvangt je graag. Actie op de LiF Beleefdag: 20 % korting op de gehele collectie bij een minimale uitgave van €25,-

Lemmer
Zeels Vissersburen 28 Lemmer.
Kleding, schoenen en (woon) accessoires. Ook voor kleding advies kun je hier zeker terecht, Hester geeft regelmatig workshops op de Zeels Academy. actie op de LiF Beleefdag: 25% korting op 10days, Penn&Ink! en 10% op HK Living.

Sneek
+ Katrein Kunst Scharnestraat 11 Sneek.
 Voor alle hebbedingen, snuisterijen, stationairy, boekjes, speelgoed, vintage, kleur kun je hier terecht. Allemaal vrolijkheid op 1 plek te vinden. 
actie voor de LiF Beleefdag: 20% korting op de hele collectie bij een minimale besteding van €20,-.

+  Lokaal 55. Oude oppenhuizerweg 55 Sneek.
Deze prachtige slachterij aan het water is verbouwd tot een hele hippe industriële place to be. Hier kun je o.a. trouwen, feesten, events organiseren, vergaderen en workshops volgen. Actie op de LiF Beleefdag: op vertoon van je pas ontvang je een kop thee/koffie met wat lekkers.

+ LoodZ88 Uitwellingerga, Buorren 88.
Tussen Joure en Sneek. Deze geweldige loods vol met industrieel, recycle en nieuwe spullen voor in huis is één en al inspiratie. Alles met zorg uitgezocht door Nienke zelf. Actie voor de LiF Beleefdag 20% korting op alle ambachtelijk gelooide schapenvachten én op alle meubels van teakhout/sloophout uit India.

+ Royaal Belegd. Lemmerweg 4 Sneek.
Tegenover de Waterpoort. Hier kun je heerlijke biologische broodjes eten, thee/koffie met wat lekkers nemen. De lekkerste koffie van Friesland kun je hier krijgen volgens het AD! Daarnaast verkopen ze allerlei mooie food gerelateerde producten zoals planken, Nicolas Vahé, Earth koffie, chocolade etc. Actie voor de LiF Beleefdag: 20% korting op alle producten in de shop.

+ Sterk & sveer Grootzand 48 Sneek.
Een super grote leuke hebbedingen winkel waar je heel erg vrolijk van wordt. Kaarsen, zeep, schapenvachten, vazen, cactussen allemaal ideaal voor de Sint en de donkere dagen van December. Actie op de LiF Beleefdag: 20 % korting op de hele collectie bij een minimale besteding van €20,-

 

Surhuisterveen
+ B&G Food and Lifestyle Gedempte Vaart 6, Surhuisterveen.
Een super grote conceptstore met heel veel food producten, notenbar, chocolade, tapahapjes, interieur producten zoals meubels, accesoires & kleding Cowboys, Zusss, Saint Tropez. Je kunt hier ook workshops volgen, of kerstpakketten bestellen en heerlijk lunchen.
Actie voor de LiF Beleefdag: 20 % korting op alle kleding.

-Thema proeven-

Joure
+ Bistro Fred. Douwe Egberts Plein 5 Joure.|
Een zeer gezellige bistro / eetcafé waar je heerlijk kunt lunchen, dineren of lekker kunt borrelen. Natuurlijk kun je er ook terecht voor een kop thee of koffie, dat spreekt voor zich! Actie LiF Beleefdag: 20 % korting op de BISTRO LUNCH : desem brood met carpaccio, runderkroket en soep naar keuze (normaal €9,75 nu €7,80).

-Thema Slapen-

Wartena
+ Woonark De Waterjuffer De Alde Feanen.
Ben je van plan in de kerstvakantie er tussen uit te gaan? Bedenk dan dat je in de speciaal helemaal voor kerst gedecoreerde ark kun logeren. Slapen op het water modern ingericht, kom volledig tot rust. Actie LiF Beleefdag: boeken tussen 28 november en 5 december. 20% korting: 19 – 26 dec of 26 dec – 2jan. Normaal 975,00 euro nu 775,00 euro!! Of 10 % in 2016 bellen met 0623005303 of mailen naar Info@ninaabbingtuinen.nl. Geef je LiF code door.

Delfstrahuizen
Kampari Trekkersweg 4 Delfstrahuizen.
Deze heerlijke safaritenten met Hottub en pipowagen liggen midden in de weilanden. De ideale rustplek en uitgangspunt voor een vakantie in Friesland.

Actie voor de LiF Beleefdag: 20% korting als je boekt bij Kampari voor 2016 op je overnachting. De kortingscode: evmCJekdEj is geldig vanaf 28-november 2015 tot 28-december 2015. We registeren wie er boekt met deze kortingscode Via http://www.kampari.nl/nl/reserveren kan je de kortingscode invoeren.

 

strip 1