Ik hoor je denken… in…het is toch ‘op je strepen staan’, dat klopt, wel als je het over het spreekwoord hebt. Maar dit gaat over mijn voorliefde voor streepjes designs in kleding. Toen de kinderen klein waren wees mijn vriendin mij er op dat ik de jongens vooral shirts met streepjes liet dragen. In de kledingrekken viel mijn oog altijd op dezelfde designs: streepjes. Het is soms zo erg, dat diezelfde vriendin mij wel eens tijdens het shoppen een ‘streepjesverbod’ gaf…

Zelf ben ik er ook niet vies van,  in mijn kast hangen altijd wel een paar items met…streepjes. Persoonlijk vind ik het meer bij de zomer passen, geen idee waarom. Het heeft niets met de boot te maken, want echt een nautische kledingstijl heb ik niet volgens mij.

Op Pinterest heb ik ook een streepjes bord gemaakt waar ik naar wellust streepjes kan pinnen 😉 van schoenen, tot broeken, bikini’s, shirts, rokjes & jurkjes… Streepjes in kleding zijn tijdloos. Ze kunnen nonchalant gedragen worden met een shabbie broek & sneakers, maar ook heel chic gedragen worden met een paar mooie hakken of flatjes er onder.

Wil je ook pinnen….je kunt mijn bord volgen op Pinterest…. stripes

Ik begrijp dat deze blog totaal geen toegevoegde nieuwswaarde heeft, maar ik weet dat er op de wereld genoeg mensen zijn die deze liefde delen!

foto 2 (2) foto 1 foto (6)
e
en greep uit mijn tenues van afgelopen week… 

Fijne dag, wear stripes 😉

Lotte