Samenwerking Doutz met Ka&Ko

Sinds kort zijn de hippe en originele kinderkleding van het merk Doutz verkrijgbaar bij Ka&Ko in Oenkerk. De kleding van Doutz is op zijn geheel eigenhandige wijze gemaakt waardoor ieder product uniek is. We zijn blij dat we deze mooie aanvulling op de kinderkleding hebben kunnen toevoegen aan onze winkel. Lokale gemaakt artikelen met een bijzonder oogpunt voor detail.

Toms schoenen verkrijgbaar bij Ka&Ko

Heb jij ze al eens aangehad, schoenen van Toms? Ze zitten heerlijk en zien er ook nog eens stijlvol uit. Sinds kort is Toms verkrijgbaar in onze winkel. Toms is een merk met een prachtig initiatief. Voor ieder model dat verkocht wordt, wordt er namelijk een donatie gedaan om een mens in nood te helpen. Dit past uiteraard goed bij onze visie op het verkopen van spullen en het ondersteunen van personen die het moeilijk hebben.

Terugblik…..

Wederom een succesvolle ladiesnight

Vrijdag 23 maart organiseerde Ka&Ko wederom een ladiesnight. Tijdens de ladiesnight organiseren wij gastondernemers uit die samen met ons een concept inrichten gericht op lokale producten voor dames/vrouwen.  Ook deze laatste editie van de ladiesnight was weer zeer geslaagd. Niet alleen vanwege het aantal bezoekers maar ook vanwege de sfeer en de positieve reacties van de aanwezigen. Er waren onder andere stands met een wijnproeverij, schoonheidsspecialiste en er was een dameskoor. Kortom, enorm veel te beleven en te bekijken tijdens de ladiesnight. Bezoekers aan de ladiesnight kregen bovendien bij aankoop een speciale Zusss goodybag cadeau.

->Hou social media in de gaten voor een volgende keer, dan kun je er bij zijn!

Ka&Koningsmarkt in Oenkerk

Afgelopen vrijdag 27 april heeft Ka&Ko in Oenkerk een speciale vrijmarkt georganiseerd. Omdat er al jaren geen écht vrijmarkt in de Trynwâlden is, heeft Ka&Ko een eigen markt georganiseerd. Geïnteresseerden die hun spullen wilden verkopen konden gratis gebruik maken van een plek op het terrein met eventueel ook tafel. Het was een zeer geslaagde dag.