fogeltje Frietje knutselen kwallen Sneupen

Ik was met dit weer eigenlijk niet van plan achter de computer te kruipen in mijn vrije tijd, maar was vandaag voor de 3e keer bij It Flinkjeboskje tijdens de ‘Flinke Favorieten’. Dat is een 2-daags evenement in Hemelum dat elke keer weer ZO leuk is dat ik het toch met jullie wilde delen (voor zover dat niet al gedaan is op de LiF-site).

Op deze sprookjesachtige locatie worden regelmatig de meest leuke dingen georganiseerd. Streekmarkten, winterfair, vlooienmarkten en je kunt er zelfs trouwen. Elke keer als ik er kom is er wel iets anders qua aankleding en elke keer staan de meest leuke stands op het grote veld achter de boerderij.  En het is niet alleen leuk voor de volwassenen, ook de kids vermaken zich er goed. Die van mij knutselden bijna de hele middag zoet en deden mee aan een cursus mega bellenblazen. Zodoende hadden ik en lief tijd voor een heerlijk bakkie met een stukje rabarberplaattaart. Lekker en dat maak je thuis niet zo snel he?!  Net als de appelplaatcake trouwens. Ik heb al meermalen via Facebook en Instagram gesmeekt om het recept maar tot nu toe steeds 0 op het rekest. Als jullie meelezen Flinkedames: ik beloof plechtig alleen tijdens eigen feesten en partijen de blits ermee te maken…. J.  Trouwens, niet alleen koffie met wat lekkers is te krijgen, ook zie ik veel exotische glaasjes met leuke limonades voorbij flitsen en mensen genieten van een lekker wijntje.  Dit alles onder genot van een fijn muziekje in de zon. Om Remco maar te citeren: ‘het leven is vurrukkulluk….’

Na een rondje sneupen ben ik een fijne leren tas van LiF ondernemer LAVA uit Bolsward rijker (blij mee en wat een leuke dames daar!) en neem als afsluiter een heerlijk ‘gezond’ frietje van zoete aardappelen en de kids een (biologisch) ijsje. We moeten er even voor rijden, maar kan dit misschien elk weekend?

Voor wie morgen nog geen plannen heeft: van 10.00 tot 17.00 uur in Hemelum.. Check http://itflinkeboskje.nl voor meer info  of https://www.instagram.com/itflinkeboskje_flinkefarm/ voor meer mooie sfeerbeelden.