“Ze waren beide rond de dertig jaar, het nieuwe millenium was aangebroken en Candelaria en Herman Zapp Familia Zapp Family dachten dat het en mooi plan was met hun oude auto een lange reis vanuit Buenos Aires naar Alaska te maken. Zeventien jaar later is het Argentijnse stel nog steeds niet gestopt met rijden.” tekst AD
Ook bekend van het programma Floortje Naar Het Einde Van De Wereld
De volgende pitstop is de Flinkefarm in Hemelum waar ze hun verhalen graag delen, een boek verkopen en het vooral een gezellig samenzijn is onder het genot van een drankje en een pizza van Pizzametpazzi.
Graag ontvangen we bij interesse een email: info@itflinkeboskje.nl

Familie Zapp: “Mensen vragen ons vaak hoe we het volhouden om zo lang op reis te zijn”, vertelt Herman. “Maar het is helemaal niet moeilijk. We gaan gewoon van de ene plek naar de andere plek, en zoeken overal aardige mensen op die ons willen helpen. Als ik nu terugkijk, hebben we inderdaad een behoorlijke reis gemaakt, maar dat was nooit het plan.”
Herman en zij vrouw Candelaria kunnen hun reis betalen dankzij een boek dat ze over hun reis geschreven hebben. “Dat boek verkopen we overal waar we komen. Dan verdienen we wat geld, en dat gebruiken we dan om weer naar de volgende stad te reizen.”
woensdag 25 oktober van 17:00 tot 21:00 bij It Flinkeboskje, Hemelum.

meer info