Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lentemarkt Oudehaske: voor de stichting Bake for Life.

mei 27@10:00 - 16:00

De vriendinnen Grietsje Broersma en Ronneke Kuiper organiseren op zondag 27 mei voor de 7e keer de Lentemarkt Oudehaske.
Dit jaar wordt de markt georganiseerd voor Bake for Life. Deze stichting bouwt bakkerijen in Afrika. Gehandicapten, wezen, kindsoldaten of andere kansarmen leren het bakkersvak. Hierdoor krijgen deze mensen een eerlijk bestaan en verdienen een salaris waarmee ze in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien.

Ook dit jaar weer een grote diversiteit aan kramen. Zo vind je hier o.a. brocante, huis-en tuindecoratie. Ook op het gebied van persoonlijke verzorging en lekkernijen is er een ruime keuze. “Het is elk jaar een flinke klus om alles rond te krijgen, maar met steun van vele sponsors, vrijwilligers en gemotiveerde standhouders lukt het elke editie weer een markt neer te zetten met een fijne, gemoedelijke sfeer”, vertelt Grietsje. “Ook dit jaar is de entree weer gratis, dit om de markt voor iedereen toegankelijk te houden. Onder meer het standgeld en de terrasopbrengsten komen ten goede aan de projecten van de stichting (www.bakeforlife.nl).”
De IJfabriek & Chocolade + Zee Tsiis zijn van de partij.

Waar: familie Broersma, Lange Ekers 11 te Oudehaske.

Gegevens

Datum:
mei 27
Tijd:
10:00 - 16:00