Het verdriet van het verlies van een dierbare is niet in woorden uit te drukken. Inge van Hunnink maakte van dichtbij mee hoe haar schoonvader Jaap Manting ziek werd, de diagnose ALS kreeg en aan de ziekte overleed. Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS) is één van de meest ernstige en invaliderende aandoeningen van het zenuwstelsel. Nederland telt op dit moment ongeveer 1500 patiënten. Gemiddeld overlijden er elk jaar 500 patiënten en komen er 500 bij. Onderzoek is nodig en daarom besloot Inge het er niet bij te laten zitten. Ze zet zich in voor de Stichting ALS. Op 8 september doet ze dit door zelf de cityswim te gaan zwemmen in Lemmer. Samen met vriendin Jeanette Jager vormt zij Team Puccini. In het Lemster Dok zullen zij en vele anderen 2 km zwemmen. Al maanden zijn ze aan het trainen. Zoiets doe je niet zomaar. Fietsen, zwemmen ‘achter huis” in de Tsjonger. Het verbindt. Je kunt ze hier steunen door een donatie te doen, hiermee steun je dus direct Stichting ALS.
 

Benefietcocert: Roadtrip La Bohème Live bij Kampari
Naast het zwemmen organiseren ze ook een benefietoncert. Op zaterdag 18 augustus van 14 – 17 uur. Op het terrein van Kampari in Delfstrahuizen zal een openlucht concert gegeven worden door de musici van Club Classique. Zij maken een roadtrip door Nederland en speelt La Bohème live een eerbetoon aan Giacomo Puccini. Dit wordt echt een hele hele bijzondere eravring. Live muziek in combinatie met fimbeelden, een high tea met uitzicht op de prachtige Friese weilanden en dat alles in de openlucht. Deze belevenis zal elke zenuw in jouw lijf raken. Lees hier meer over het event. Zowel Inge als Kampari doen dit geheel belangenloos, de opbrengst gaat naar de stichting ALS.

Wil jij dit meemaken dat kan! Kosten €37,50 p.p. Meld je hier vanhunnikinge@gmail.com aan, wees er snel bij , plaatsen zijn beperkt.