Buitenlucht, zon, keiharde wind, weiland, een stormbaan en bikkels. Goede ingrediënten voor een heerlijke middag. Timo was in juli jarig. Hij had nog een feestje tegoed. Voor de boot is het toch echt te koud. Toch houden we van buitenactiviteit. Ik stuitte via Instagram op Echt Outdoor. Googlen, en wow het is vlakbij Heerenveen, goed te doen dus. Want om nou een dik half uur met stuiterende kids in de auto te zitten, daar had ik niet zo’n zin in. Als je begrijpt wat ik bedoel.

Onder toezicht van eigenaar Eddy, kregen de kinderen goede instructies hoe ze de baan over mogen klauteren. Het lijkt makkelijker dan het is. Meters touw zit er in de stormbaan verwerkt. Dus er wordt heel wat afgehangen!  Zelfs een stukje over de sloot. Dat de buurman met zijn paard aan het racen was op het naastgelegen weiland, zorgde voor een extra mooi plaatje. Dat kregen we er gratis bij!

Na een korte pauze met warme knakworstjes. Kregen we allemaal  goede uitleg over hoe we veilig met de boog moesten omgaan. Voor de kinderen en manlief appeltje eitje, voor mij… niet te doen. Zal wel iets met loslaten te maken hebben, ahum. Ik kreeg die pijlen maar niet op het bord.

Timo heeft een top tijd gehad en we hebben mooie foto’s gekregen door Margriet als herinnering.
Timo had deze 2 activiteiten gekozen, maar je kunt er veel meer. Denk aan BMX crossen, vlot bouwen of Archery Tag, een spannend spel.  Het is een mooie locatie. Compleet met kampvuur en overdekt terras.
Naast kinderfeestjes kun je hier ook voor (familie) feesten, bedrijfsuitjes of andere georganiseerde ek activiteiten terecht . Officieel gaan ze in april open.


De kinderen hebben genoten, wij dus ook.

Foto’s: Margriet van der Let en eigen foto’s.