Mode & Beauty

Bewaren

Mode & Beauty.
Lees hier meer over wat dragen we graag, wat hangt er in de winkels, wat zijn de visie van kleding, accessoires en schoenen merken.
Hoe worden ze gemaakt, van welke materialen, wat zijn hier de voordelen en nadelen van….oftewel alles wat je al wilde weten!

LiF - Leven in Friesland

LiF staat voor Leven in Friesland - Een online lifestyle magazine vol inspiratie over het leven en Friesland. Lees en beleef mee. Ook vind je er ook nog eens de leukste winkels, eettentjes, slaapadressen en uitjes van Friesland. Nieuwtjes, blogs, foto's en illustraties. LiF is een platform van enthousiaste passievolle ondernemers. Door samenwerking Friesland op de kaart zetten. Samen staan we sterk!
LiF - Leven in Friesland
LiF - Leven in Friesland shared de ijsfabriek & chocolade's post.08/12/2017 at 4:25am
Zonde.... om op te eten. Echt prachtig!
LiF - Leven in Friesland
LiF - Leven in Friesland is at Primera Joure.08/12/2017 at 12:42am
Vandaag mocht ik een x op een raam illustreren ipv papier. Voor alles mag een 1e x zijn. Primera Joure in winterse sferen.
LiF - Leven in Friesland
LiF - Leven in Friesland added 15 new photos.07/12/2017 at 12:05am
Vandaag was ik bij de Toffe Tante in Grou. Deze toffe tante is Miranda.
In de winkel vind je van alles op food gerelateerd gebied. Lekker en zo gezond mogelijk. Van kaas tot Granola maar ook zeker chocolade en fudge. Servies, kookgerei.etc. en weet je, 3 x per week kun je reserveren voor een lekker maaltijd, ophalen en eten maar. . Vers gemaakt. Mmm. Welkom als nieuwe HOTSPOT bij LiF! Binnenkort meer op de site.
LiF - Leven in Friesland
LiF - Leven in Friesland is at LiF - Leven in Friesland.04/12/2017 at 8:21pm
Van Zuivelhoeve Sneek kreeg ik de opdracht kaartjes te illustreren. Nu kunnen klanten een persoonlijke boodschap toevoegen aan hun pakketten. Ze zijn er blij mee. Dit zijn 6 van de 7.
LiF - Leven in Friesland
LiF - Leven in Friesland shared Bijzonder Plekje's post.03/12/2017 at 12:22am
Smûkreis door Friesland, deel 2. Het vervolg wat ik schreef voor Bijzonder Plekje.... Dit keer gaan we langs: Sneek, Uitwellingerga, Bolsward en Hemelum....Ga je mee?!

http://www.leveninfriesland.com/smukreis-friesland-deel-2/
LiF - Leven in Friesland
LiF - Leven in Friesland shared LoodZ88 Uitwellingerga's post.02/12/2017 at 8:59pm
Beide dagen open ! LoodZ88 Uitwellingerga

Mode & Beauty

Bewaren

NIEUW: LiF magazine, meer informatie op de vertrouwde site.

Laat je inspireren door LiF Magazine. Het online LiFstyle Magazine over het Leven in Friesland. LiF staat voor Leven in Friesland. Op onze site vind je al 3 jaar de leukste lifestyle adressen van Friesland. Verdeeld in 4 thema’s: Shoppen, Proeven, Slapen en Doen. Een...

B&G and Friends Event

Toe aan een gezellige avond samen met je vriendin, moeder, zus of buurvrouw? Kom dan 31 oktober naar ons event, B&G and Friends. Een leuk event met verschillende proeverijen, de najaarscollectie van Zusss en G-maxx met o.a. de nieuwste plus collectie, t/m maat 48....

Hipperdepip voor de kleintjes

Hippe kindermode Tegenwoordig is er op kindermode gebied steeds meer te krijgen, en zien de kids er hipper uit. Trends van volwassen-mode worden doorgevoerd voor de kleintjes. Bij NyN-styles kun je terecht voor veel hippe merken en advies. Laat je inspireren door alle...

Behaaglijk passen!

Bij Lava wordt de klant enorm in de watten gelegd. Tijdens het passen van je mooiste outfit of schoenen hoef je het niet meer koud te krijgen. Er liggen heerlijke vachten op de grond... Een feestje voor je voeten toch!

Nieuwe HOTSPOT: Aline Fashion!

Steeds meer leuke HOTSPOTS op de site van LiF, en terecht er zijn er genoeg in Friesland. Ze moeten alleen op de kaart gezet worden! De nieuwste: Aline Fashion in Eernewoude zit de conceptstore en in Burgum de Fashion store. Voor iedereen die van mooie spullen houdt!...

LiF in de krant (Groot Sneek)

Speciaal voor het event MooiSneek mocht ik een artikel schrijven en illustreren over winkelbeleving anno 2017. Tekst: Mooi Sneek, een feestje voor de zintuigen. Jij en ik weten natuurlijk al lang dat shoppen niet alleen maar staat voor het kopen van spullen. Voor de...