LiF: Ondernemen doe je samen!

Subheading

Wat vinden LiF ondernemers zelf van hun lidmaatschap bij LiF, hoe ervaren zij het en wat brengt het hun….
dat kunnen ze veel beter zelf vertellen!

pompebled-geel smallPetra Waijenberg – Waijenberg Wijnadvies
petra10671500_604896372953414_5096617620715454093_n
Mijn naam is Petra Waijenberg…..LiF-lid van het eerste uur.

Enthousiaste wijnliefhebber met oog voor het verhaal achter de producten. Bijna 6 jaar eigenaar van Waijenberg Wijnadvies en inmiddels ook een LiF HOTSPOT, echter niet eentje van “steen”. Geen tastbare winkel, maar een sfeervolle en overzichtelijke site met professionele webwinkel en veel informatie over proeverijen en evenementen.

Mijn lidmaatschap van LiF brengt mij samenwerking met andere LiF collega’s, inspiratie, nieuwe ideeën maar zeker ook opdrachten!
De proeverijen die ik verzorg vinden plaats bij particulieren, bedrijven maar heel vaak bij winkels (ook bij LiF HOTSPOTS).
Mijn proeftafel in de winkel brengt mensen samen. Tijdens het shoppen, kan de klant genieten van een goed glas wijn met wat lekkers. Dat geeft de klant een welkom gevoel. En niet alleen verbindt dit mij met andere ondernemers maar ook met potentiële klanten uit andere regio’s in Friesland. Ik ben blij met de etalage die LiF mij biedt. Het is een mooie basis voor naamsbekendheid. Voeg daar passie, enthousiasme en ondernemerschap aan toe en je hebt Friesland wat moois te bieden!

Petra Waijenberg

Waijenberg Wijnadvies

STUDIO LiF

Steeds vaker krijg ik illustratie en schrijfopdrachten, daarom besloot ik mijn diensten te splitsen. Puur voor de duidelijkheid. Qua naam dan.... STUDIO LiF. Mijn functie: Creatief brein. Dat omvat alles. Wil je een leuke illustratie ter aanvulling op je folder,...
Read More

Leeuwarden als oplaadpunt

Ik heb gelogen. Nou, gelogen… ‘Gejokt’ zou mijn dochter Bente van vijf zeggen. In mijn kennismakingsblogje op deze site heb ik verteld dat ik in Leeuwarden woon. Dat is niet helemaal waar. Of beter gezegd: helemaal niet. Ik woon in Goutum. There, I said it. Goutum....
Read More

illustratie dagboek

Vaak maken we foto's als we op vakantie zijn om herinneringen vast te leggen. Ook kun je een dagboek bijhouden door elke avond een verhaaltje over de dag te schrijven. Dit jaar heb ik een tekendagboek bij gehouden, dit past bi mij. Het ontspant en er is zoveel...
Read More

Blog: Altijd plezier op Schier!

Dit jaar zijn we met onze boot weer naar Schiermonnikoog geweest. Voor Bijzonder Plekje schreef ik hier een blog over, met mijn tips voor jong en oud. Lees het...
Read More

Marleen van Bijzonder Plekje over haar liefde voor Friesland

Marleen Brekelmans van de site Bijzonder Plekje schreef speciaal voor LiF een blog over haar liefde voor Friesland en haar 4 persoonlijke hotspots tot nu toe 😉 Liefde voor Friesland. Friesland, een provincie waar ik eigenlijk niet zo heel veel van af wist. Verder...
Read More

DIY vlaggetjes: vakantie souvenir

Op vakantie ontvang je heel veel folders, plattegrondjes en bonnen. Dit jaar heb ik ze bewaard met de intentie er iets van te maken.? Een DIY vlaggen vakantie souvenir. Zelf maken, dat kan: Wat heb je nodig: - een stapel verzamelde folders e.d. - een stapel wit papier...
Read More

Blog: ErVaren op de Friese Meren

Mijn eerste blog voor Bijzonder Plekje schreef ik over de Varen op de Friese Meren. Mijn doel is de schoonheid te laten zien van onze provincie en natuurlijk de HOTSPOTS. Omdat ik graag jullie zelf wil laten ervaren hoe het is op het water van de Friese Meren is er...
Read More

Gespot: LiF op de cover in bijlage Fietsactief nr. 5.

In de Fietsactief van deze maand zit een bijlage. Een streekgids over Grou / de Alde Feanen. Een foto van mij op de cover en een stukje over de site. Fietsactief is nu in we winkel en online te...
Read More

Nieuwe HOTSPOT: Aline Fashion!

Steeds meer leuke HOTSPOTS op de site van LiF, en terecht er zijn er genoeg in Friesland. Ze moeten alleen op de kaart gezet worden! De nieuwste: Aline Fashion in Eernewoude zit de conceptstore en in Burgum de Fashion store. Voor iedereen die van mooie spullen houdt!...
Read More

Summer Food

In de zomer heb ik standaard geen zin om te koken. Geen inspiratie, geen zin en veel te warm. Je wordt dan vanzelf inventief. De uitkomst voor mij is dan altijd het maken van een maaltijdsalade die -zeker als het wat warmer is- heerlijk is.  Voor dit recept hoef je...
Read More