Doen!

Al eens gedacht aan een kookworkshop in een super basic industrieel verbouwde slachterij? Trouwen in een oude stal? Dat is mogelijk! Sloepvaren op de Friese Meren al dan niet met hapjes. Hou je van natuur of musea…  Ook daarvoor kun je zeker in Friesland terecht. Stap op de fiets en rij zo zelf door een prachtige levendige schilderij. Friesland ervaar en beleef het zelf!

LiF - Leven in Friesland

LiF staat voor Leven in Friesland - Een online lifestyle magazine vol inspiratie over het leven en Friesland. Lees en beleef mee. Ook vind je er ook nog eens de leukste winkels, eettentjes, slaapadressen en uitjes van Friesland. Nieuwtjes, blogs, foto's en illustraties. LiF is een platform van enthousiaste passievolle ondernemers. Door samenwerking Friesland op de kaart zetten. Samen staan we sterk!
LiF - Leven in Friesland
LiF - Leven in Friesland shared de ijsfabriek & chocolade's post.08/12/2017 at 4:25am
Zonde.... om op te eten. Echt prachtig!
LiF - Leven in Friesland
LiF - Leven in Friesland is at Primera Joure.08/12/2017 at 12:42am
Vandaag mocht ik een x op een raam illustreren ipv papier. Voor alles mag een 1e x zijn. Primera Joure in winterse sferen.
LiF - Leven in Friesland
LiF - Leven in Friesland added 15 new photos.07/12/2017 at 12:05am
Vandaag was ik bij de Toffe Tante in Grou. Deze toffe tante is Miranda.
In de winkel vind je van alles op food gerelateerd gebied. Lekker en zo gezond mogelijk. Van kaas tot Granola maar ook zeker chocolade en fudge. Servies, kookgerei.etc. en weet je, 3 x per week kun je reserveren voor een lekker maaltijd, ophalen en eten maar. . Vers gemaakt. Mmm. Welkom als nieuwe HOTSPOT bij LiF! Binnenkort meer op de site.
LiF - Leven in Friesland
LiF - Leven in Friesland is at LiF - Leven in Friesland.04/12/2017 at 8:21pm
Van Zuivelhoeve Sneek kreeg ik de opdracht kaartjes te illustreren. Nu kunnen klanten een persoonlijke boodschap toevoegen aan hun pakketten. Ze zijn er blij mee. Dit zijn 6 van de 7.
LiF - Leven in Friesland
LiF - Leven in Friesland shared Bijzonder Plekje's post.03/12/2017 at 12:22am
Smûkreis door Friesland, deel 2. Het vervolg wat ik schreef voor Bijzonder Plekje.... Dit keer gaan we langs: Sneek, Uitwellingerga, Bolsward en Hemelum....Ga je mee?!

http://www.leveninfriesland.com/smukreis-friesland-deel-2/
LiF - Leven in Friesland
LiF - Leven in Friesland shared LoodZ88 Uitwellingerga's post.02/12/2017 at 8:59pm
Beide dagen open ! LoodZ88 Uitwellingerga