Doen!

Al eens gedacht aan een kookworkshop in een super basic industrieel verbouwde slachterij? Trouwen in een oude stal? Dat is mogelijk! Sloepvaren op de Friese Meren al dan niet met hapjes. Hou je van natuur of musea…  Ook daarvoor kun je zeker in Friesland terecht. Stap op de fiets en rij zo zelf door een prachtige levendige schilderij. Friesland ervaar en beleef het zelf!

LiF - Leven in Friesland

LiF staat voor Leven in Friesland - Een website waar je blij van wordt. de leukste winkels, eettentjes, slaapadressen en uitjes van Friesland. De website staat bomvol inspiratie met nieuws, blogs, foto's en illustraties. LiF is een platform van enthousiaste passievolle ondernemers. Door samenwerken, omzet genereren en Friesland op de kaart zetten. Samen staan we sterk!
LiF - Leven in Friesland
LiF - Leven in Friesland shared LAVA's post.20/09/2017 at 11:28pm
Voor mij kan zwart altijd. Maakt niet uit welke jaargetijde. Er is weer ruime keuze! Bij LAVA
LiF - Leven in Friesland
LiF - Leven in Friesland shared Oars Franeker's post.19/09/2017 at 9:12pm
MODESHOW: Er zijn nog een paar plaatsen. Zin om je in de watten te laten leggen, wees er dan snel bij en heb een oar(s)e avond dan gedacht! Oars Franeker
LiF - Leven in Friesland
LiF - Leven in Friesland shared Zee Tsiis's post.19/09/2017 at 9:08pm
VACATURE: Ben jij gek op KAAS, oude, jonge, blauwe, stink, komijnen, noten, rauwe, geiten, schapen... KAAS dus... én heb jij in de weekenden en soms na school tijd, dan is dit écht iets voor jou! Je hoeft de KAAS natuurlijk niet op te eten, maar te wegen, af te snijden, verpakken en heel veel klanten blij mee maken. Waar? Bij Zee Tsiis, in het team van Foekje van der Zee! Succes.
LiF - Leven in Friesland
LiF - Leven in Friesland shared Sits for Women's photo.18/09/2017 at 11:12pm
Bij Sits for Women staat september in het teken van sjaals. Elke dag wordt er een mooie sjaal aangeboden. Allen handgemaakt en uniek!
LiF - Leven in Friesland
LiF - Leven in Friesland shared Aline Fashion's post.18/09/2017 at 1:39am
Nog 1.5 uur geopend vandaag....Aline Fashion in Eernewoude.
LiF - Leven in Friesland
LiF - Leven in Friesland shared Ka&Ko's post.17/09/2017 at 11:29pm
Vandaag geopend! Ka&Ko